DOSTAVA

Kdo dostavlja izdelke?

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, v nekaterih primerih tudi GLS Slovenija. Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnjeno učinkoviteje.

Kdaj bom prejel/a svoj izdelek?

Naročene izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo v roku 3 dni od prejema plačila na TRR, sicer pa je dobavni rok do 30 delovnih dni, odvisno od izdelka. Izdelki gredo na pot v najkrajšem možnem času, v primeru, da artikla ni na zalogi, vas o dobavnem roku naknadno obvestimo.

Kolikšna je cena dostave?

Strošek dostave se izračuna glede na težo pošiljke: nakup za lažje izdelke znaša 1,90 €, cena težje pošiljke pa znaša 5,90 €.

Ali je možen osebni prevzem?

Naročila je možno prevzeti tudi v Celju po predhodnem dogovoru na narocila@utauta.si.

Ali dostavljate v tujino?

Trenutno je dostava možna le v Sloveniji. V primeru, da bi izdelek radi prejeli v tujino, nam pišite na narocila@utauta.si.

PLAČILA

Katere načine plačila omogočate?

Kupec lahko izbira med naslednjimi načini plačila: vnaprejšnje nakazilo kupnine na transakcijski račun ponudnika in plačilo prek sistema PayPal, ki omogoča tudi plačevanje s kreditnimi karticami.

Ali je naročanje preko spleta varno?

Spletna stran www.utauta.si je zavarovana z SSL certifikatom, zato zlonamerne osebe ali programi ne morejo prestreči podatkov, ki se prenašajo med spletno stranjo in obiskovalcem. Podjetje UtaUta d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov.

Kaj je SSL certifikat?

SSL (Secure Socket Layer) certifikat je digitalno varnostno potrdilo, ki zagotavlja pristnost identitete spletnega mesta, hkrati pa z uporabo SSL tehnologije šifrira vse podatke, ki se prenašajo med spletno stranjo in njenimi obiskovalci. SSL certifikat torej poskrbi za varnost prenosa podatkov.

NAROČILA & VRAČILA

Lahko prekličem ali spremenim svoje naročilo?

Že kupljene izdelke lahko vrnete oziroma zamenjate v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Za več informacij nam pišite na narocila@utauta.si.

Ali se moram registrirati da lahko oddam naročilo?

Da, pred oddajo naročila se je potrebno registrirati.

Kako lahko vrnem izdelek?

V primeru, da kupec z naročenimi artikli ni zadovoljen, ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da nam v štirinajstih dneh od prevzema blaga na elektronski naslov narocila@utauta.si z obrazcem za odstop od pogodbe sporoči, da odstopa od pogodbe. V skladu z zakonom ni treba navesti razloga za odstop od pogodbe.
Potrebujete pomoč? Pišite nam!

No products in the cart.